VRIJEME JE ZA BEBU

Lily Allen: Nisam premlada za djecu

Mlada britanska pjevačica Lily Allen (25), koja je svoj prvi album “Alright, Still” objavila prije 4 godine, upravo na vrhuncu karijere odlučila je uzeti pauzu i odmoriti se od glazbenog biznisa. Očito zadovoljna u vezi s biznismenom Samom Cooperom (31), popularna pjevačica odlučila je povući se iz svijeta glazbe i medija kako bi se posvetila “višim prioritetima”, koji uključuju i djecu.

– Mislim da nisam premlada da bih imala bebu. Mene je moja mama dobila kada je imala 23 godine – rekla je Britanka za časopis ELLE.

Lily, koja je u siječnju 2008. godine – kada je izlazila sa zvijezdom Chemical Brothersa, Edom Simonsom – doživjela spontani pobačaj, djecu i obitelj shvaća nadasve ozbiljno.

– Imati obitelj dalo bi mi nešto čvršće i trajno, nešto što bi me prizemljilo. Danas je teško imati i karijeru i obitelj, pogotovo ženama. Djeca oduzimaju svo tvoje vrijeme, pogotovo u prve dvije ili tri godine. Pa bi, da imam bebu, bilo jako neodgovorno od mene obvezati se na svjetsku turneju – kazala je Lily Allen.

Linker
20. travanj 2024 18:33