Splash
DJECA NA PRVOM MJESTU

Lily Allen - otkačena pjevačica i brižna mama

Britanska pjevačica, koja svojim ponašanjem u zadnje vrijeme izaziva kontroverze, u šetnji sa svojim kćerkicama i prijateljem u New Yorku pokazala je kako je, iako otkačena, brižna mama.

Lily Allen (29) trenutno boravi u Americi, a pauze između nastupa koristi kako bi provodila vrijeme sa svojim djevojčicama Ethel i Marnie.

Splash

Foto: Splash

Iako se Britanka ističe svojim specifičnim stilom i lako ju je zamijetiti na ulici, za sebe kaže kako su joj, poput svake majke, njena djeca na prvom mjestu.

Ipak, nedavno je zaintrigirala javnost svojom izjavom kako svojoj djeci neće braniti da probaju drogu ako će ona to željeti jer je i sama radila svakakve nepodopštine.

Lily je pak za svoga supruga Sama Coopera s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti, a s kojim je u braku od 2011., rekla kako je presretna što je naletjela na njega i što uopće divna osoba poput njega želi biti s njom.

Pjevačica je u zadnje vrijeme pozornost javnosti privlačila svojim burnim tulumarenjem te je čak i kolabirala od iscrpljenosti. Mnogi komentiraju i njen veliki gubitak na težini koji ona opravdava velikom zaposlenošću.

Linker
19. travanj 2024 14:29