Nova TV
PROFESIONALAC IMPROVIZACIJE

Mario Petreković pobjednik je prve sezone showa ˝Tvoje lice zvuči poznato˝

U finalnoj emisiji popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato nastupili su Giuliano, Vanda Winter, Baby Dooks i Mario Petreković, a pobjednik prve sezone showa je Mario Petreković.

Mario Petreković u finalnoj se emisiji transformirao u Brunu Marsa, a hit Treasure izveo je toliko dobro da je Severina, gostujuća članica žirija, zaključila kako bi on sigurno punio dvorane, dok ga je Sandra Bagarić proglasila profesionalcem improvizacije. Mario je odlučio da će 40 tisuća kuna Nova TV donirati udruzi Zvjezdice iz Gunje.

Mario je otkrio da je tijekom showa uspio probuditi 42,3% žene u sebi i priznao da je tužan zbog završetka showa i što baš u posljednjoj emisiji nije dobio priliku biti žena. Svim svojim transformacijama oduševljavao je gledatelje, a prijašnje pobjede je ostvario transformacijama u Beyonce, Lionela Richieja i Tinu Turner.

Giuliano se u finalnoj emisiji transformirao u Lennyja Kravitza, ali je unatoč tome imao priliku i u posljednjem nastupu nositi visoke pete. Izvedbom pjesme Are You Gonna Go My Way oduševio je Severinu, koja je zaključila da bi se mogla zaljubiti u muškarca koji nosi visoke pete. Poznati pjevač priznao je da mu je najveći izazov bila prva promjena spola kada je prvi put stao na visoke pete. Giuliano je prvi put pobijedio kao Freddie Mercury, a drugi kao Lou Bega.

Vanda Winter svoj je posljednji nastup odradila kao Rihanna i izvela njenu pjesmu S&M, a za provokativnu transformaciju pokupila je same pohvale. Sandra Bagarić ponovno je naglasila da je ona njen favorit i da je od prve epizode, kada je bila naivna djevojčica Britney, narasla do seks simbola u liku Rihanne. Vanda je u showu pobjedu odnijela dva puta – prvu kao Florence, a drugu kao Axl Rose.

Baby Dooks u finalnoj je emisiji postao Katy Perry i u kratkoj šarenoj haljinici izveo njen hit California Girls. Baby Dooksu se na pozornici pridružio i njegov ˝bolesni brat˝ Bizzo koji se transformirao u Snoop Doga, a Severina je na kraju nastupa zaključila da je Baby Dooks kao Katy Perry nešto najslađe što je vidjela na televiziji. Baby Dooks u showu je pobijedio transformacijama u Esmu Redžepovu i Jamesa Browna.

U finalu su nastupili i kandidati koji nisu ušli u završnicu – Jasna Palić Picukarić i Ronald Braus transformirali su se u Dinu Merlina i Ivanu Banfić te izveli njihov hit Godinama, dok su Minea i Andrea Andrassy izvele božićni hit grupe Wham Last Christmas.

Jedno od iznaneđenje showa bili su i voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin koji su se transformirali u Johna Travoltu i Oliviju Newton-John te izveli hit You’re The One That I Want iz filma Briljantin.

Za kraj su se svi natjecatelji svojim vjernim gledateljima zahvalili izvedbom pjesme Božić dolazi te im zaželjeli sve najbolje povodom nadolazećih blagdana.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
17. travanj 2024 20:09