Sipa/Cropix
SRETNE VIJESTI

Mick Jagger postao pradjed

Frontmen Rolling Stonesa može se pohvaliti novom ulogom nakon što je njegova unuka Assisi Jackson (21) ovog vikenda rodila djevojčicu, piše Daily Mail.

Mick Jagger (70) postao je pradjed, a sretnu vijest donijela mu je unuka Assisi koja je rodila svoje prvo dijete, čije ime nije željela otkriti.

Assisi živi s dečkom Alexom Keyjom (25), a u nedavnom intervjuu izjavila je da žene u njezinoj obitelji uvijek rađaju mlade i da je to u genima.

Mick Jagger s četiri različite žene ima sedmero djece – Karis (43), Jade (42), Elizabeth (30), James (28), Georgia May (22), Gabriel Luke (16) i Lucas (15), ima četiri unuka i sada je po prvi put dobio i praunuku.

Njegova unuka Assisi Jadeina je kći iz veze s Piersom Jacksonom s kojim ima i kćer Ambu (17), a Jade trenutno očekuje svoje treće dijete sa suprugom Adrianom Fillaryjem.

Frontmen poznatog benda prije samo dva mjeseca izgubio je dugogodišnju djevojku, poznatu dizajnericu L’Wren Scott, koja je počinila samoubojstvo, a trenutno se priprema za koncert u Norveškoj – prvi nakon smrti djevojke.

Linker
14. travanj 2024 20:31