JLP
REKREACIJA I U TRUDNOĆI

Mila Kunis - lijepa trudnica u šetnji s psima

Glumica koja još nije otkrila kada bi točno na svijet trebala donijeti svoje prvo dijete, ali i koja više ne skriva svoj trudnički trbuščić, u slatkom iščekivanju ne zanemaruje svoje pse već ih uredno vodi u šetnju.

Mila Kunis (30) u sportskom izdanju i sa slušalicama na ušima prošetala je svoje četveronožne ljubimce te ujedno i iskoristila sunčan dan za vlastitu rekraciju. Glumica koja s kolegom Ashtonom Kutcherom (36) očekuje svoje prvo dijete i u tudnoći ne preskače vježbanje, pa uz lagane šetnje pohađa i yogu i pilates za trudnice.

Foto: JLP

Glumica je u nedavnom gostovanju u popularnom američkom talk showu koji vodi Ellen DeGeneres priznala kako ima neobične trudničke želje za hranom te da između ostalog jede velike količine kiselog kupusa i krastavaca.

Mila je tom prilikom otkrila i kako se njen zaručnik brine za nju tako što joj je osigurao dodatni hladnjak koji je napunio svom tom “čudnom” hranom koju bi njegova trudna zaručnica mogla poželjeti.

Mila i Ashton dijele i brigu oko svoja dva psa koje naizmjenično izvode u šetnju. No čini se da glumac svojoj dragoj ipak prepušta tople popodnevne šetnje, a on preuzima one hladnije jutarnje.

Foto: JLP

Linker
16. travanj 2024 06:09