AFP/Cropix
NAKON GRUBIH RIJEČI

Mlada pjevačica domišljato odgovorila na kritke Bette Midler

Nakon što ju je legendarna pjevačica i glumica nedavno prozvala da na pozornici izgleda poput prostitutke, mlada Ariana Grande (21) domišljato joj je odgovorila putem društvenih mreža.

Ariana je na svom Twitter profilu objavila fotografiju Bette Midler (68) u oskudnom kostimu i napisala: ˝Bette je oduvijek bila feministkinja koja se zauzimala za to da žene bez ikakve osude rade što god žele. Nisam sigurna gdje je otišla ta Bette, ali želim da se ta seksi sirena vrati. Uvijek obožavateljica, bez obzira na sve˝.

FOTO: Twitter/arianagrande

Rasprava između njih započela je nakon što je legendarna pjevačica i glumica u intervjuu za The Telegraph govorila o mladim pop zvijezdama, a na meti joj se našla Ariana.

– To je užasno. Iznenađujuće je vidjeti nekoga poput Ariane Grande, koja ima takav odličan glas, kako se valja po krevetu i izgleda apsurdno. To je nevjerojatno i ne znam tko joj govori da to radi. Voljela bih kada bi prestali. Ali, to nije moja stvar. Ja nisam njena majka niti njen menadžer. Možda im oni govore da je to ono što trebaju raditi. Seks prodaje. Uvijek je tako bilo – izjavila je Bette i dodala da bi mlade pjevačice trebale vjerovati svom talentu i da ne moraju izgledati poput prostitutki kako bi napredovale.

Linker
19. travanj 2024 21:12