Sipa/Cropix / SIPA
POD PRITISKOM OBITELJI I PRIJATELJA

Moja tjeskoba će se vratiti kad budem imala djecu

Kirsten Dunst (32) u novom broju Red magazina otvoreno govori o planovima za skoro majčinstvo te kako je, nakon godina borbe protiv depresije i tjeskobe, pronašla način da se opusti i uživa u trenutku.

Poznata glumica izjavila je kako zahvaljujući dvjema najboljim prijateljicama i sama planira dijete sljedeće godine. Kirsten, koja je u vezi s Garrettom Hedlundom (29) od 2012. godine, pod pritiskom je obitelji i prijatelja koji je učestalo ispituju o proširenju obitelji.

– Dvije najbolje prijateljice su trudne. Jedna je jako opuštena po tom pitanju, dok druga jedva čeka da trudnoća završi – izjavila je glumica i objasnila kako je zbog njih sada i ona pod pritiskom da uskoro postane majka.

– Mislim kako su tridesete najbolje godine za imati prvo dijete – rekla je te dodala kako ipak još uvijek ne planira vjenčanje i trudnoću, ali razmišlja o tome.

/ © Red

Kirsten se dotakla i problema s tjeskobom, zbog koje je 2008. potražila stručnu pomoć te je izjavila kako više nije pod tolikom pritiskom kao prije i kako se sada zna opustiti i uživati u trenutku.

– Dok sam bila mlađa, uvijek sam morala raditi na nekim projektima jer bi se u suprotnom osjećala jako loše i depresivno – otkrila je glumica te dodala kako je sada posve drugačija situacija i da uživa u slobodnom vremenu.

– Sigurna sam da će se jednog dana, kada budem imala djecu, moja tjeskoba vratiti jer ću se zbog djece i njihove budućnosti brinuti još više – podijelila je svoj strah s čitateljima magazina lijepa glumica.

Linker
24. travanj 2024 19:03