Darko Tomas / CROPIX
U NOVOJ GLORIJI

Možda mi uloga u Crno-bijelom svijetu pomogne u osvajanju djevojaka

Zagrepčanin Filip Riđički (28), student pete godine glume i bubnjar zagrebačkog indie pop-benda Orvel jedan je od glavnih glumaca u dramskoj seriji “Crno-bijeli svijet”, koja se od ovog tjedna prikazuje na HTV-u.

U “Crno-bijelom svijetu” glumi Kipa koji je zaljubljen je u kolegicu Marinu iz redakcije (glumi je Sara Stanić), a Filipova dosad najsnažnija ljubav desila se na Šri Lanki, gdje je kao 16-godišnjak živio s ocem i njegovom obitelji

– U Colombu sam pohađao britansku internacionalnu školu, i sve mi se događalo kao na filmu. Upoznao sam posebnu djevojku, slatku, načitanu i pametnu. I naša je ljubav odjednom eksplodirala… Nakon osam mjeseci morao sam se vratiti u Hrvatsku jer otac je završio posao, i ljubavi je došao kraj. Otad se smjenjuju ljubakanja i veze, konkretni pa ofrlje pokušaji – kaže Filip Riđički i priznaje da trenutačno nije u vezi i da se ne bih žalio da se to promijeni.

– Možda mi pomogne uloga Kipe, od kojeg bih želio posuditi dozu ležernosti – kaže Filip.

Jagoda Zamoda

Kako mu je u pripremanju uloge Kipa pomogao njegov otac Daniel Riđički, snimatelj i producent, kako je završio kao student glume iako ju nikad nije želio upisati te kako se snašao i kako mu se sviđa desetljeće u kojem je rođen pročitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od 5 ožujka.

Linker
17. travanj 2024 14:11