Instagram
DALEKO OD JAVNOSTI

Najbolje čuvane tajne 2014. godine

Iako veliki broj zvijezda svoje najljepše trenutke često dijeli sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža i to do najsitnijih detalja, u 2014. godini bilo je i onih koji su odlučili neke stvari zadržati samo za sebe – i to im je uspjelo.

Brojna su to vjenčanja, trudnoće, razvodi koji su držani podalje od oka javnosti, ali tri tajne, koje su nas iznenadile, a neke nismo niti do kraja otkrili, obilježile su 2014. u svijetu poznatih i slavnih.

1. Ryan Gosling i Eva Mendes vješto su skrivali od medija da očekuju prvo dijete sve do sedmog mjeseca njene trudnoće, a vijest da su postali roditelji također su uspješno skrivali četiri dana. Nakon rođenja kćeri, par je čekao mjesec dana kako bi otkrio da su joj dali ime Esmeralda .

Sipa/Cropix

2. Vjenčanje Brada Pitta i Angeline Jolie odvilo se u najvećoj tajnosti, a javnost je za tu vijest saznala tek nekoliko dana kasnije. Iako su bili zaručeni više od dvije godine i vjenčanje je bilo očekivano, sve je iznenadilo kada se vijest proširila medijima, a na svu sreću obožavatelja, par je nakon vjenčanja ipak odlučio podijeliti neke detelje.

3. Svađa u liftu između Solange i Jay Z-ija, dok ih Beyonce promatra, punila je medijske stupce dugo vremena, a potaknula je i napise o bračnoj krizi najbogatijeg glazbenog para. Ipak, unatoč tome što su svi vidjeli kontroverznu snimku, o tom incidentu se nikada ništa konkretno nije saznalo, a Beyonce je jednim jedinim stihom kratko poručila da se takve stvari događaju kada je milijarda dolara u liftu.

Za više vijesti iz svijeta poznatih i slavnih lajkajte našu Facebook stranicu!

Linker
23. travanj 2024 05:22