AFP/EPH / AFP
RATOVI ZVIJEZDA

Ne mogu proći nezamijećeni - prvi izlazak novog bračnog para

Novopečni supružnici, koji su u bračnu luku uplovili u studenome, svoj prvi izlazak kao muž i žena ‘odradili’ su na premijeri Ratova zvijezda u Los Angelesu.

Kao i uvijek kada se pojave zajedno, Sofia Vergara i Joe Manganiello izazvali su veliku pažnju, a svi su bili puni pitanja o njihovom bračnom životu, ali i nedavnom vjenčanju.

– Nema se što tu puno za reći, bilo je to jedno veliko tradicionalno vjenčanje i odlična fešta – rekla je glumica o svadbenom slavlju koje su priredili za 400 uzvanika na Floridi.

Sofia i Joe od svojih gostiju su tražili da, umjesto svadbenih darove, uplate novac na račun dviju dječjih bolnica, što je gesta koja je ganula sve uzvanike.

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actors Sofia Vergara and Joe Manganiello attend Premiere of Walt Disney Pictures and Lucasfilm's
/ AFP
HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actors Sofia Vergara and Joe Manganiello attend Premiere of Walt Disney Pictures and Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" on December 14, 2015 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Linker
19. travanj 2024 18:35