Sipa/Cropix / SIPA
NAJBOLJE IZJAVE

NEZAMJENJIVE PRIJATELJICE Najbolje izjave slavnih žena o prijateljstvima

Prijateljice su naše srodne duše – tu su kad zagusti, kad trebamo rame za plakanje, ali su i najbolja pratnja kad se poželimo ludog provoda i avanture.

One su nezamjenjive u životu svake žene, a koliko su dobre prijateljice važne znaju i zvijezde koje uvijek naglašavaju da kroz život ne bi mogle bez – svoje najbolje prijateljice.

Što o prijateljicama kažu slavne žene pročitajte u nastavku:

– To je jedan od razloga zbog kojeg žene žive dulje od muškaraca. Prijateljstvo između žena drugačije je od onog između muškaraca. Razgovaramo o drugačijim stvarima. Mi o svemu pričamo, idemo dubako čak i ako se nismo vidjele godinama. Moje prijateljice me drže i ne znam gdje bih bila bez njih. Moramo se držati zajedno i pomagati si – izjavila je Jane Fonda za Vanity Fair prošle godine.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

– Prijateljice s kojima sam sjedila na dan mature moje su prijateljice za cijeli život. One su kume mojoj djeci, osobe koje mogu tražiti pomoć kada mi je teško i to su prijateljice koje su bile toliko ljubazne da me nisu tužile kada sam iskoristila njihova imena za smrtonoše u Harryju Potteru. – izjavila je J.K.Rowling 2008. godine.

– Volim se sjećati Carrie i drugih žena iz Seksa i grada i koliko su one bile dobre jedna prema drugoj. Carrie je bila dobra prijateljica. One su si opraštale očite mane i sebičnosti. Ali Carrie, što god mislili o njoj, je bila odana prijateljica i mislim da žene teže takvim odnosima. Sve želimo dobre prijateljice i radimo na tome, ali mi nismo uvijek najbolji prijatelji koji možemo biti – izjavila je Sarah Jessica Parker prije dvije godine.

(Left to right) Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Catrall and Cynthia Nixon at the
Sipa/Cropix / SIPA

FOTO: Sipa/Cropix

– Još uvijek imam prijateljice iz osnovne škole, a dvije moje najbolje prijateljice su iz srednje škole. Njima ništa ne moram objašnjavati. Ne moram se ispričavati ni za što. One znaju. Nema osuđivanja – Emma Watson.

– Najbolji lijek za slomljeno srce su vrijeme i prijateljice – Gwyneth Paltrow.

SIPA/EPH

FOTO: SIPA/EPH

– Ne znam što bih učinila da u svom životu nemam prijateljice. Doslovno su me dizale iz kreveta, odijevale i rekle: Ti to možeš i gurnule me kroz vrata – izjavila je Reese Witherspoon.

– Jedna prijateljica s kojom imaš mnogo toga zajedničkog bolja je od tri s kojima ne znaš o čemu bi razgovarala – Mindy Kaling.

– Imali smo djevojačku zabavu za moju šogoricu na kojoj je moja mama održala govor. Rekla je: “Želim da dobro promotrite sve djevojke u ovoj sobi i iako se možda ne poznajete, zapamtite jednu stvar: Vjerujte mi, muškarci dođu i odu. I uvijek će biti tako. Ali, ta djevojka koja sjedi do tebe, ili ova koja sjedi nasuprot tebe – one će ti pomoći u svemu”. – otkrila je Kate Hudson i dodala kako žene često zbog muškarca zaborave na prijateljice, ali uvijek kada imaju neki problem te prijateljice su tu i spremne su pomoći, bez obzira ne sve.

SIPA/EPH

FOTO: Sipa/EPH

– Ženska prijateljstva su stvarno posebna. Prekid prijateljstva s najboljom prijateljicom može biti traumatičnije od prekida veze – izjavila je Keira Knightley.

– Volim biti u društvu žena jer se sve vrti oko kvalitetnih razgovora i odličnog vina – Naomi Watts.

– Prijateljice su obitelj koju sama izabereš. Nema ništa bolje od stvarno odane, dobre prijateljice na koju se možeš osloniti – Jennifer Aniston.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Donosi Gloria kava

Linker
24. travanj 2024 07:21