KRAJ BRAKA

Niko Kranjčar više ne živi sa suprugom?

Istina je, potvrđuju bliski prijatelji obitelji Kranjčar, Niko i Simona su se rastali. Nakon nekoliko mjeseci intenzivne bračne krize, Simona se prije četiri tjedna spakirala i s kćerkicom Loree iz Londona vratila u zagrebački stan svojih roditelja. I engleski izvori, s druge strane, procjenjuju da je odluka 27-godišnjeg nogometaša Tottenhama i njegove šest godina starije supruge konačna, piše Nedjeljni Jutarnji .

Tvrde da Niko posljednjih nekoliko tjedana intenzivno izlazi s atraktivnom crnogorskom Londončankom, kćeri vlasnika jednog živahnog puba u Hammersmithu na jugu grada.

O uzrocima raspada osmogodišnje ljubavne priče zna se vrlo malo, što i ne čudi budući da su glavni likovi od samih početaka veze prilično uspješno držali svoju intimu za sebe. Tako je, primjerice, Simona jedina domaća supruga nogometaša koja nikada nije dala izjavu ni za jedan medij, a Niko je novinarima bez iznimke i rezolutno poručivao da o svojoj ženi ne razgovara.

Nakon četverogodišnje veze, Simona Niko Kranjčar vjenčali su se 17. srpnja 2008. u zagrebačkoj crkvi sv. Ivana Krstitelja. U braku su dobili i curicu Loree, koja je 7. ožujka proslavila prvi rođendan.

Originalni tekst pročitajte u Nedjeljnom Jutarnjem

Linker
19. travanj 2024 05:25