JLP / KJ-Perez/X17online.com
PRESUDILA LJUBOMORA

NIŠTA OD VJENČANJA Courteney Cox i Johnny McDaid raskinuli zaruke

Slavna glumica, najpoznatija po ulozi Monice u TV seriji Prijatelji, i gitarist benda Snow Patrol prekinuli su zaruke, potvrdio je Us Weekly.

Courteney Cox (51) i Johnny McDaid raskinuli su zaruke 17 mjeseci nakon što je glazbenik zaprosio poznatu glumicu. Par se zaručio u lipnju prošle godine, nakon šest mjeseci veze, na proslavi rođendana Courteneyjine kćeri Coco (11).

– Nisu uspjeli riješiti probleme s kojima su se borili duže vrijeme – otkrio je prijatelj para koji je posljednji put viđen zajedno u javnosti nedugo nakon vjenčanja Jennifer Aniston u kolovozu ove godine, a Courteney je njihovu posljednju zajedničku fotografiju na Instagramu objavila u rujnu.

Iako ni Courteney ni Johnny nisu komentirali prekid, njihovi prijatelji tvrde da je razlog njegova ljubomora. Poznati gitarist smatrao je da je Courteney previše bliska sa svojim kolegama na setu, a dodatno ga je zabrinjavalo i to što je svog prvog supruga Davida Arquettea upoznala na snimanju filma Vrisak te je prije veze s njim kratko bila s kolegom Brianom Van Holtom iz TV serije Cougar Town.

Linker
16. travanj 2024 13:41