Foto: ILUSTRACIJA
SINDROM DIVE

NITKO NE ŽELI RADITI S NJIMA Ovo je top 5 najomraženijih zvijezda

Odlične su u onome što rade no prati ih reputacija zahtjevnih diva velikog ega i podugačke liste zahtjeva. Tko su najomraženije zvijezde današnjice koje slove kao izuzetno teško osobe za suradnju – saznajte u nastavku priče.

Gwyneth Paltrow (43)

Slavna glumica godinama se nalazi na listi najomraženijih slavnih osoba te slovi kao izrazito sebična zvijezda koja često kritizira kolege, a na snimanjima ima podugačku listu želja i zahtjeva.

Instagram

Foto: Instagram

Jennifer Lopez (46)

Poznata po svojim neuobičajnim i nimalo skromni zahtjevima, zadaje muke svim organizatorima koncerata. Apsolutno cijela garderoba u bijeloj boji, posebno opremljena prikolica te pažnja posvećena detaljima – samo su neki od uvjeta njenog pojavljivanja.

Splash

Foto: Splash

Katherine Heigl (37)

Od vrijeđanja i izrugivanja kolega sa seta pa sve do nemogućih zahtjeva prilikom snimanja filmova – slavna glumica, poznato je, nema granice pa joj je njeno ružno ponašanje već nanijelo mnogo štete – kako u javnom ugledu, tako i angažmanima za nove projekte.

JLP

Foto: JLP

Madonna (57)

Malo koji organizator će uspijeti ispuniti zahtjeve kraljice popa. 20 telefonskih linija, ružičaste i bijele ruže s duljinom petaljki od 15 cm te kante za smeće u određenim bojama – samo su neki od uvijeta koji se moraju ispuniti prije koncerta.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Kristen Stewart (25)

Jedna od rijetkih zvijezda koja je postala omražena zbog svojih postupaka, a ne posebnih zahtjeva. Nakon što je prevarila svog bivšeg partnera Roberta Pattinsona – popularnost joj je pala. A posebno nezadovoljstvo izaziva na intervjuima jer često nesuvislo priča i nerado odgovara na novinarska pitanja.

JLP

Foto: JLP

Linker
19. travanj 2024 10:27