zagreb 19.10.2015 Luka Bulic na slici: Luka Bulic foto vedran peteh
 vedran peteh
U NOVOJ GLORIJI

Onaj tko je izmislio štikle želio je napakostiti ženama

Zagrebački komičar, koji je zbog sudjelovanja u showu Tvoje lice zvuči poznato ostao bez ijedne dlake na tijelu, nakon svih transformacija koje je prošao ne suosjeća sa ženama već sve to smatra čistim sadomazohizmom.

– Čupanje i brijanje dlačica još kako-tako, ali lijepljenje umjetnih trepavica i hodanje u štiklama zaista mi se čini pretjeranim. Kad mi stave umjetne trepavice, jedva otvaram i zatvaram oči, kao da imam utege na kapcima. A onaj tko je izmislio štikle, želio je napakostiti ženama – tvrdi 35-godišnji Luka Bulić, koji se mučio i s izbrijavanjem ruku, nogu, pazuha i trbuha.

– Kad sam bio Celine Dion, najprije su mi izdepilirali ruke, a kako je haljina bila duga, nadao sam se da to neću morati prolaziti i s nogama. Na kraju jesam jer je kreacija imala prorez pa u produkciji nisu željeli riskirati da Celine pokaže dlakave noge. Nakon toga su mi, pak, lijepili dlake jer sam bio pjevač hard rock benda AC/DC, a onda ih opet skidali zbog preobrazbe u Severinu – objašnjava Luka Bulić koji zbog transformacije u Matiju Vuicu nije mogao izbjeći ni brijanje trbuha.

Cijelu priču o zagrebačkom komičaru pročitajte u novom broju Glorije, koji je u prodaji od 22. listopada, a u kojem vas očekuju posljednji kuponi za veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti Opel Karl – kupon broj četiri te joker kupon.

Linker
25. travanj 2024 09:44