NEZGODA S HALJINOM

Opet procurile fotografije na kojima vojvotkinja Kate otkriva previše

Britanski tabloid objavio je fotografije na kojima se vidi kako je vjetar podignuo haljinu vojvotkinje od Cambridgea i gotovo otkrio njezino rublje.

Nezgoda se dogodila nedavno kad su Kate i princ William bili na vjenčanju prijatelja Williana van Cutsema i Rosie Ruck Keene, a vojvotkinja je nosila točkastu haljinu kupljenu u popularnom lancu Topshop. Haljina stoji oko 350 kuna i još je jedna u nizu povoljnih haljina koje su se rasprodale u rekordnom roku nakon što ih je nosila vojvotkinja Catherine.

Fotografije nisu toliko uznemirujuće za kraljevsku obitelj kao one koje su u javnost procurile u ljeto 2012., na kojima se vide vojvotkinjine gole grudi, no javnost se podijelila oko toga koliko je ili nije ukusno vrebati na modne nezgode jedne trudnice.

Kraljevska obitelj nije komentirala dvojbene fotografije. Inače, Kate Middleton je dosad odbijala da se na njezine haljine stave sitni utezi, kako su problem s vjetrom koji podiže lagane haljine riješile neke članice kraljevske obitelji, uključujući i kraljicu.

Foto: Sipa/Cropix

Sipa/Cropix

Linker
24. travanj 2024 04:53