SILVIO BERLUSCONI

Ostavila ga supruga

Nakon gotovo trideset godina braka, supruga talijanskog premijera Silvia Berlusconija (73), bivša glumica Veronica Lario (52) podnijela je zahtjev za razvodom. U svom obrazloženju medijima, Veronica je navela kako je ogorčena suprugovim ponašanjem prema njoj i njihovoj obitelji.

Iako se trudi izbjegavati medije, nekad popularna talijanska glumica u koju se Berlusconi smrtno zaljubio ugledavši je na kazališnoj pozornici, Veronica je u nekoliko navrata kritizirala muževljeve postupke. Ponajviše kada je Berlusconi na listu svoje stranke na predstojećim izborima u Italiji postavio četiri djevojke, koje nemaju gotovo nikakvo iskustvo u politici, ali su veoma ugodne vanjštine.

– Prisustvo lijepih žena u politici nije ni nedostatak ni kvaliteta. No, danas izlazi na vidjelo besramnost i manjak suzdržanosti vlasti koje ugrožavaju vjerodostojnost svih žena, a posebice onih koje su uvijek zauzimale prve redove u zaštiti svojeg prava – izjavila je Lario u pismu agenciji ANSA. No kap koja je prelila čašu u njihovom braku, navodni je premijerov dolazak na rođendansku zabavu osamnaestogodišnje Noemi Letizije kojoj je Berlusconi kao rođendanski poklon darovao dijamantnu ogrlicu.

– Moj suprug nije došao na 18. rođendan niti jednom od naše troje djece, iako je bio pozvan – izjavila je bijesna Veronica Lario za talijanski dnevnik La Repubblica.

Jučer se u talijanskim medijima oglasio i sam Berlusconi, izjavivši kako je ravod osobna stvar koja ulazi u područje privatnosti te da o njoj ne želi govoriti. Berlusconi je zbog ljubavi prema Veronici Lario napustio prvu suprugu Carlu dall’Oglio s kojom ima dvoje djece, a u drugom braku dobio ih je još troje: Barbaru (24), Eleonora (22) i Luigija (20).

Linker
01. svibanj 2024 19:13