HRABAR POTEZ

Pogledajte i kritizirajte - prva dizajnerska kolekcija Fashion Gurua

Domaći modni kritičar Boris Banović prvi će se put naći u ulozi modnog dizajnera na nadolazećem Perwoll FASHION.HRu te će predstaviti ekskluzivnu mušku kolekciju s potpisom autorskog branda 2B Boris Banović.

Boris Banović završio je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem se trenutno nalazi i na magisteriju. Nakon što je godinama bio buyer za prestižne modne tvrtke, krenuo je drugim smjerom te stvorio regionalno poznato TV lice Fashion Guru te se istovremeno okušao kao kolumnist u nekoliko tiskanih i internetskih medija. Paralelno je razvijao vlastiti dizajnerski brand 2B Boris Banović koji njeguje klasičan, pomalo retro look muškarca, istovremeno modernog dizajna.

Inspiracija za kolekciju proizašla je iz činjenice da muškarac današnjice ima zaista zahtjevnu ulogu u društvu, puno se od njega očekuje. Osim da bude uspješan u svom poslu, gentleman, on mora biti i elegantan preko dana, a očekuje se da i navecer bude originalan – klasika sa pomakom. Odjeća je napravljena od vrhunskih vunenih štofova i pamučnih materijala, a posebno se pazilo na detalje i samu izradu odjevnih predmeta pojasnio je Banović.

Linker
23. travanj 2024 05:29