Screenshot
VIDEO INTERVJU

Pogledajte kako Brad Pitt odgovara na neugodna pitanja o svom životu

Brad Pitt (50) nova je zvijezda talk showa Between Two Ferns američkog komičara Zacha Galifianakisa (45). U neobičnom i duhovitom intervjuu, glumac je dobio teška pitanja koja ga zasigurno nitko nikad nije pitao.

Zašto se ne tuširaš, kada si izgubio nevinost, znaš li da izgledaš poput Hitlerovog sna – samo su neka od pitanja na koja Brad nije imao spreman odgovor.

Da prihvaća šalu na svoj račun dokazao je odgovorom na provokativno pitanje o tome kako je izgledao prvi susret sa suprugom Angelinom Jolie (39).

– Je li to bila ljubav na prvi pogled? Poput ljubavi između Rossa i Rachel – pitao je znatiželjni domaćin i pustio naslovnu pjesmu popularne serije Prijatelji, u kojoj je Bradova bivša supruga Jennifer Aniston (45) glumila Rachel.

Brad je umjesto odgovora na provokativno pitanje jednostavno odgovorio da jako voli tu pjesmu.

Zacha je također zanimalo je li Bradu teško održati preplanulu boju kože jer ipak cijelo vrijeme živi u Angelininoj sjeni, a kap koja je prelila čašu bilo je pitanja misli li on da se ljudi previše fokusiraju na njegov izgled pa ne primjećuju da je loš glumac.

Nakon tog komentara, Brad je domaćinu pljunuo kaugumu u lice.

Pogledajte smiješni video:

Linker
26. travanj 2024 16:16