DasPas za azil Dumovec

Pogledajte kako izgleda prva kolekcija hoodie majica za peseke s potpisom poznatih street art umjetnika

Ovu subotu 24. rujna, od 11 do 14 sati u zagrebačkom Art Parku održat će se jedinstvena akcija za pomoć Dumovcu kroz prezentaciju prve DasPas hoodie kolekcije za peseke.

Iva Capak koja stoji iza Brenda DasPas osmislila je taj simpatičan modni komad za četveronožne ljubimce kojima su svoj prepoznatljiv vizual darovali renomirani zagrebački street artisti Boris Bare iz kolektiva Pimp my Pump, Modul Osam i Kopito zla, a pridružio im se i Kiosk shop s posebnom serijom košuljica za peseke. Za tu priliku azil Dumovec bio je mjesto prve probe ovih dizajnerskih hoodica, a glavni akteri snimanja bili su peseki Mozarella, Miško, Jinx i Sisi koji su zadovoljno pozirali u društvu Ive Capak iz brenda DasPas i Tatjane Zajec, voditeljice skloništa.

  

U sklopu najavljenog subotnjeg događaja posjetitelji će se u parku družiti s psima iz azila Dumovec koji su spremni za udomljavanje, a od volontera će se moći saznati sve o njihovim karakterima i posebnostima. Kako bismo bili sigurni da ćete ih primijetiti, nosit će hoodice. Svi koji u subotu udome psa, na dar će dobiti Kiosk shop pseću košuljicu, a Iva će dio prihoda od prodaje DasPas hoodica donirati azilu Dumovec.

Prošle godine umjetnički kolektiv Pimp my Pump posjetio je Azil Dumovec i oslikali su privremeni smještaj u kojem čak 200 napuštenih pasa čeka priliku za udomljenje. Da nisu zaboravili na dumovečke peseke, pokazali su i novom suradnjom.

Art park je postao omiljeno mjesto brojnih građana, pa tako i vlasnika kućnih ljubimaca nakon što su mu udruga Pimp My Pump i street art studio Lapo Lapo podarili novi izgled nakon godina zapuštenosti. Svi ste pozvani ovu subotu u art Park na ugodno druženje uz predstavljanje ove jedinstvene modne kolekcije, a ovi psići bit će presretni ako prononađu i dom!

Više informacija o samom događaju potražite ovdje.