VODA S PORUKOM

Poznate Hrvatice vole Paula Coelha

Paulo Coelho, jedan od najvećih i najprodavanijih književnika današnjice, ekskluzivno je za Janu ispisao svoje citate na posebnoj ediciji bočica Jana ‘Voda s porukom’, a tim povodom proteklog vikenda na Cvjetnom trgu okupilo se mnoštvo poznatih kojima se sviđa ova ideja i akcija.

U Coelhovim citatima i događanju prepunom pozitivne energije uživali su Barbara Kolar, Ana Šimić, Nataša Janjić, Leona Paraminski, Vanda Winter, Ivana Delač Đolo, Viktor Drago, Bruno Šimleša, Aleksandra Dojčinović te mnogi drugi.

– Paulo Coelho nikada se nije vodio željom za samopromocijom ili financijskom koristi, njega su zanimali isključivo projekti koji će ljude potaknuti na promjene. Zato je i pristao biti dio kampanje Jana ‘Voda s porukom’, jer je uvidio važnost ovog projekta i njegovog utjecaja na ljude te ga se dojmio njegov humanitarni aspekt – rekla je Sandra Ukalović, urednica knjiga Paula Coelha za VBZ izdavača.

Jana ‘Voda s porukom’ odlučila je pomoći Ani Šimić, mladoj hrvatskoj atletičarki koja unatoč teškim uvjetima i mogućnostima za treniranje u posljednje vrijeme ostvaruje zapažene atletske rezultate na velikim međunarodnim natjecanjima.

Jana ‘Voda s porukom’ odlučila je stoga u želji da Ana Šimić bude još uspješnija osigurati sredstva za 7-dnevni kamp koji će se održati u Puli kako bi ostvarila još bolje rezultate i razvila svoj neosporni talent. Ova akcija samo je prvi korak u suradnji u kojem Jana želi biti podrška Ani Šimić u razvoju njene karijere i želji da joj pruži vrhunske uvjete za treniranje i omogući putovanja i nastupe na najvećim svjetskim atletskim mitinzima.

Fotografije s ovog događanja pogledajte u fotogaleriji!

Linker
18. travanj 2024 02:55