splash
IZAZVAO ODUŠEVLJENJE

Princ George sestru upoznao u bolnici

Dok obožavatelji kraljevske obitelji s nestrpljenjem očekuju da princ William (32) i vojvotkinja Catherine (33) svijetu prvi put pokažu svoju princezu, u posjet mami i sestri stigao je princ George.

Jednako kao što je princ William prije 30 godina stigao u posjet svojoj majci princezi Diani i tada novorođenom bratu princu Harryju (30), tako su i vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odlučili da će i njihov sin, koji je danas postao stariji brat, upoznati svoju sestru u bolnici St. Mary u Londonu.

The Duke of Cambridge leaving the hospital to see Prince Grorge

A video posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 2, 2015 at 8:05am PDT

Princ William oko 17 je sati otišao u Kensingtonsku palaču kako bi doveo 21-mjesečnog princa Georgea, a njihovo pojavljivanje ispred bolnice izazvalo je opće oduševljenje.

splash
Na putu u bolnicu da upozna svoju sestru

FOTO: Splash

Kensingtonska palača potvrdila je da će vojvotkinja Catherine i princeza od Cambridgea napustiti bolnicu večeras, 2. svibnja.

– Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa svojom će kćeri otputovati kući u Kensingtonsku palaču. Žele se zahvaliti svima u bolnici na odličnoj brizi, ali i svima koji su uputili čestitke povodom rođenja princeze – stoji u objavi.

–> VOJVOTKINJA RODILA Kraljevska obitelj presretna zbog princeze

–> Ponosni princ William i vojvotkinja Catherine svijetu pokazali svoju princezu

Linker
20. travanj 2024 11:09