AFP/Cropix
NAKON MAJČINE SMRTI

Princeza Mary: Bila sam usamljena i nitko me nije razumio

Danska princeza priznala je u intervjuu za radio stanicu DR da je nakon gubitka majke bila strašno usamljena te je zbog toga 2011. osnovala Mary Foundation za sve koji se osjećaju izolirano ili društveno isključeno.

Princeza Mary (43) sigurno se ne osjeća usamljeno sa suprugom princom Frederikom (46) i njihovo četvero djece, ali je otkrila da je prije 18 godina prolazila kroz vrlo teško razdoblje.

– Osjećala sam se sama sa svojom boli. Kao da nitko nije razumio kroz što prolazim. Voljela bih da sam mogla provesti više vremena s njom – izjavila je princeza kojoj je majka Henrietta umrla kada je ona imala 25 godina.

Princeza Mary priznala je da ne može prežaliti što njena majka nije upoznala njenog supruga i njihovu djecu – princa Christiana (9), princezu Isabellu (8) i blizance princa Vincenta i princezu Josephine (4).

– Kad si usamljen, osjećaš se kao da nigdje ne pripadaš, kao da si sam na svijetu. To je stvaran i velik problem koji prolazi neprimijećeno i zbog toga moramo razgovarati o tome – dodala je omiljena danska princeza.

Linker
26. travanj 2024 10:09