OVOGODIŠNJE BEBE

PRINOVE 2015. Oni su povećali svoje obitelji ove godine

2015. bila je vrlo plodna godine za sve one koji su željeli postati roditelji i povećati svoje obitelji. U godini na izmaku rođeno je puno djece, kako među svjetskim zvijezdama, tako i među domaćim estradnjacima i poznatim osobama koji su radost zbog prinova dijelili s javnošću.

Britanska princeza Charlotte rođena je u Londonu 2. svibnja 2015. godine, Iako je neslužbeni termin poroda bio predviđen za 25. travnja, princeza je odlučila malo sve držati u iščekivanju pa je svjetlo dana ugledala 2. svibnja. Ponosni roditelji princ William i vojvotkinja Catherine isti dan su je pokazali ispred rodilišta na oduševljenje cijelog svijeta.

FOTO: Splash

Splash

Pjevačica i njen suprug Mario Perčić postali su roditelji po prvi puta također u svibnju 2015. godine. Žanamari Perčić rodila je djevojčicu Gabrijelu u splitskoj bolnici 3. svibnja.

Goran Telak/Cropix

Goran Telak/Cropix

Ana Karamarko i Tomislav Karamarko u listopadu 2015. dobili su svoje prvo zajedničko dijete; supruga oporbenog lidera rodila je u Zagrebu djevojčicu koju su nazvali Katarina.

Cropix

Cropix

Kim Kardashian i Kanye West dobili su drugo dijete, dječaka koji je na svijet stigao 5. prosinca, a kojem su dali ime Saint (Svetac) budući je reality zvijeda teško ostala trudna.

Related content

AFP/Cropix

A tko je još ove godine povećao svoju obitelj za još jednog ili čak dva člana pogledajte u fotogaleriji!

Linker
27. travanj 2024 02:31