Splash
NAJSTARIJA KĆI MONEGAŠKOG PRINCA

Prvi veliki intervju izvanbračne kćeri princa Alberta II

Najstarija kći monegaškog princa Alberta II., koja živi u New Yorku gdje ganja karijeru pjevačice i glumice, dala je svoj prvi veliki intervju za časopis Harper’s Bazaar.

Jazmin Grace Grimaldi (23) kći je princa Alberta (57) i Tamare Rotolo (53), koja je monegaškog princa upoznala 1991. na ljetovanju na Azurnoj obali. Nakon kratke veze, par je dobio kćer, a Tamara je odlučila da će Jazmin odgojiti daleko od intenzivnog kraljevskog života.

Jazmin je odrasla u SAD-u, jednako kao i njena baka, slavna glumica Grace Kelly, koja joj je veliki uzor, a od najranijeg djetinjstva pokazivala je interes za pozornicu. Djetinjstvo je provela daleko od kraljevskih dvora i tek se kasnije povezala s ocem, a prvi put je posjetila Monako u dobi od 11 godina. To putovanje promijenilo je njihov odnos i od tada uživaju jer se odlično slažu. Monegaški princ javnosti je priznao da ima izvanbračnu kćer tek 2006. godine.

– Imala sam 14 godina kada se to otkrilo. Te godine su teške za svakoga, a osobito kada dobivate još dodatnu medijsku pozornost. Ali znala sam da će se jednog dana smiriti. Ovo je moj prvi intervju. Sve je to još osjetljivo, ali spremna sam podijeliti svoju priču – izjavila je Jazmin za Harper’s Bazaar.

Splash

FOTO: Splash

Najstarija kći princa Alberta od 2006. redovito putuje u Monako u posjet obitelji, a odlično ju je prihvatila i supruga monegaškog princa, princeza Charlene s kojom je princ u prosincu prošle godine dobio blizance, princezu Gabriellu i princa Jacquesa, prijestolonasljednika.

– Oduševljena sam blizancima, sretna sam što ću biti važan dio njihovog odrastanja – izjavila je Jazmin i dodala kako je redovito u kontaktu i s 11-godišnjim polubratom Alexandreom Costeom, sinom princa Alberta kojeg je dobio u izvanbračnoj vezi s Nicole Coste.

Linker
14. travanj 2024 11:43