U NOVOJ GLORIJI

Prvi zajednički intervju: Ovo je sudbina

Da njihova ljubav nije reklamni trik – kao što se govorkalo – splitska pjevačica i čelist iz Pule svjedoče iz dana u dan: on sve manje putuje, ona ga sve više voli, a nedavno su zajedno unajmili stan u Zagrebu.

Ekskluzivno u Gloriji u prvom zajedničkom intervjuu Jelena i Stjepan govorili su o svojoj ljubavi i početku zajedničkog života.

Čime ste osvojili jedno drugo?

Jelena: Kad mi je Stjepan prvi put prišao, u hotelu Westin, u šali sam ga napala zbog njegovih zafrkantskih izjava – koje su nekoliko dana prije objavili mediji – na račun mojih pjesama. Smeo se, počeo nešto petljati i na kraju rekao da to nije izjavio on, nego njegov “kompanjon” Luka… Bio mi je sladak tako zbunjen…

Stjepan: Ovo je sudbina, jer Jelena mi se dugo sviđala. Kad smo se upoznali, bila je pristupačna, energična i jednostavna, i time me osvojila. Kao “stručnjak” za žensku ljepotu, sjedio sam u žiriju Izbora za Miss Universe – a Jelena mi je bila ljepša od svih natjecateljica. Sutradan sam se pretrgao da dođem do njenog broja, ali sam dva tjedna skupljao hrabrost da joj se javim….

Marijana Marinović

Cijeli veliki intervju, koji prate i ekskluzivne fotografije para, u kojem govore kako je zapravo započela njihova veza, planiraju li glazbenu suradnju i kako izgleda njihov zajednički život u unajmljenom stanu u Zagrebu čitajte u novom broju Glorije koji je na kisocima od 12. studenog.

Linker
24. travanj 2024 06:02