U NOVOJ GLORIJI

Rade Šerbedžija s unucima na pozornici za 70. rođendan

Legendi hrvatskog glumišta ne trebaju velike fešte ni priznanja: u osmo životno desetljeće ulazi puna srca jer uz njega stasa već treća glumačka generacija obitelji Šerbedžija – Sergej i Anastazija, djeca njegove najstarije kćeri Lucije.

Dok se tri sata bosonog mahnito vere ispušta, baca, pada i diže se po austrougarskoj tvrđavi Minor na Malom Brijunu u ulozi Shakespeareova kralja Leara, Rade Šerbedžija pokazuje da je i na kraju sedmog životnog desetljeća u izvanrednoj formi. Uoči 70. rođendana, koji slavi 27. srpnja, glumački je briljantan i snažniji nego ikad, premda mu je tijelo, koje troši nemilice, itekako načeto zbog zdravstvenih problema sa zglobovima i kralježnicom. Ponekad mu je svaki korak bolan, no sve se to nekim čudom u njegovoj glavi briše čim odjene kostim i uđe u ulogu koju šesnaestu sezonu zaredom igra u svom Teatru Ulysses. Brijuni su zapravo jedino mjesto gdje gledatelji mogu uživati u njegovoj igri na pozornici gdje su mu se sada pridružili i unuci Sergej (8) i Nastja (6) Gajić, Lucijina djeca iz veze s beogradskim redateljem Filipom Gajićem.

Cijelu priču o legendarnom glumcu pročitajte u novom broju magazina Gloria, koji je u prodaji od 28. srpnja. Uz novi broj omiljenog časopisa ne propustite najpopularniji model naočala, koji možete kupiti u paketu za samo 29,90 kuna.

Promotivni artikli uz Gloriju
Model Karmela. Stilist Iva Gradiser. Vizazist i frizura Zana Kozul (frizerka Iva od Zane, provjeriti potpis)
Fotograf Matej Dokic
Promotivni artikli uz Gloriju Model Karmela. Stilist Iva Gradiser. Vizazist i frizura Zana Kozul (frizerka Iva od Zane, provjeriti potpis) Fotograf Matej Dokic

Naočale dolaze u dvije boje – crnoj i bijeloj, koje je lako kombinirati sa svakim stylingom, stoga će vam Glorijine načale postati neizostavni detalj u ovim vrućim danima. Paket je moguće pronaći na svim većim prodajnim mjestima.

Uživajte u ljetu uz Gloriju!

Napisao Kruno Petrinović

Linker
19. travanj 2024 16:22