JLP / Perez/X17online.com
POSVETILA SE KARIJERI

Razvod od Toma je najbolje što mi se dogodilo

Slavna glumica priznala je kako je nakon razvoda od Toma Cruisa bila strašno usamljena pa je svu svoju energiju usmjerila na posao i postigla najveći uspjeh u svojoj glumačkoj karijeri.

– Htjela sam pobjeći od realnosti, od svog života, a kao glumica imala sam priliku izgubiti se u životu nekog drugog, u životu filmskog lika – ispričala je Nicole Kidman (48) na konferenciji Women in the World održanoj u Londonu te dodala kako je zahvaljujući razvodu nakon deset godina braka postigla najveće uspjehe u karijeri.

– Moja posvećenost poslu kulminirala je osvajanjem Oscara, ali sam držeći zlatni kipić zaključila kako nikada nisam bila usamljenija i da potpuna posvećenost poslu nije odgovor – otkrila je slavna glumica koja je sada u braku s pjevačem Keithom Urbanom već devet godina.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

– Željela sam partnera, nekog s kim ću podijeliti život. Željela sam još djece i to sve se ostvarilo – kazala je Nicole koja je u braku s Tomom posvojila Isabellu (22) i Connora (20), a s Keithom ima kćeri Sunday (7) i Faith (4).

Njena najstarija kći nedavno se udala u tajnosti u Londonu, a iako na svadbenu svečanost nije pozvala roditelje, Nicole i Tom sretni su što je pronašla ljubav i što je sretna.

Linker
24. travanj 2024 17:09