AFP/Cropix
PODRŠKA PRIJATELJU

Rihanna u zagrljaju muškarca zaslužnog za njen sofisticiran izgled

Slavna pjevačica Valentinovo je provela na partyju s Leonardom DiCapriom (40), da bi nekoliko dana kasnije bila uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca – jednog od njezinih najdražih dizajnera, Zaca Posena (34).

I dok svi pričaju o navodnoj ljubavi Rihanne (26) i velikog zavodnika Leonarda, slavna pjevačica ne obazire se na napise već uživa u društvu prijatelja, kojeg je podržala za vrijeme njegove modne revije u New Yorku.

Zac Posen uživao je podršku brojnih zvijezda, ali najduže se zadržao pozirajući sa svojim omiljenim modelom. Rihanna je za prvi red modnog događanja odjenula haljinu boje kestena iz nove kolekcije poznatog dizajnera, koja je naglasila njenu savršenu liniju, a slavna pjevačica pokupila je pozitivne komentare i za svoj sofisticiran izgled na nedavnom Diamond Ballu, za koji je također odabrala haljinu svog prijatelja.

Mnogi su primijetili da je izabrani look poprilično netipičan za slavnu pjevačicu koja je do sada uvijek privlačila pozornost neobičnim i vrlo izazovnim kombinacijama.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
26. travanj 2024 11:44