STYLEREPLY

Riješite se modnih nedoumica uz pomoć domaćih stilistica - i to iz udobnosti vlastitog doma

Želite ostaviti odličan prvi dojam na intervjuu za posao ili morate na važan event i ne znate što odjenuti? Mislite da je vaš stil dosadan, a ormar vam je prepun odjeće i vi svejedno imate osjećaj da nemate što obući? Zahvaljujući jedinstvenoj platformi sada možete zaboraviti na svoje male modne probleme – za odličan styling potrebno je samo nekoliko klikova.

Platforma StyleReply okuplja profesionalne stiliste s bogatim iskustvom koji će vam pomoći da se riješite modnih nedoumica i to iz udobnosti vlastitog doma – putem videokonferencijskg poziva. Svoje usluge trenutno nudi deset stilistica, među kojima su i četiri Hrvatice: Doris Fatur, Petra Nižetić, Ivana Pavić i Ana Nikačević. Cijena usluge ovisi o tome koju stilisticu odaberete, a jedan sat modnog savjetovanja naplaćuje se od 80 do 200 dolara. U ponudi su različite usluge poput “rehabilitacije” ormara, stylinga za svečana događanja pa sve do asistiranja u shoppingu i definiranja poslovnog stila.

Iza jedinstvene digitalne platforme stoji tim iz Hrvatske: softverski inženjer Marko Vitas, sturčnjakinja za menadžment Iva Kosović te modna stilistica i dizajnerica nakita Doris Fatur, a sve detalje o projektu možete saznati ovdje.

Linker
24. travanj 2024 04:56