Sipa/Cropix
OBITELJSKI ČOVJEK

Robin Williams - komičar koji je djecu nazvao po junacima video igrica

Pokojni glumac, osim po svojim filmskim ulogama i velikom komičarskom talentu, ostat će zapamćen i kao obiteljski čovjek koji je na sve svoje premijere vodio svoju obitelj i ponosno pozirao s njima.

Posebno je bio blizak s kćeri Zeldom koja je također krenula njegovim stopama.

Robin Williams ženio se tri puta: u prvom braku s Valerie Velardi dobio je sina Zacharyja (31), a u drugom braku s Marshom Graces još dvoje djece, kćer Zeldu (25) i sina Codyja (22) . S trećom suprugom, grafičkom dizajnericom Susan Schneider, vjenčao se 2011.

S prvom suprugom bio je u braku deset godina, od 1978. do 1988. Već sljedeće godine oženio se Marshom Graces, dadiljom svoga sina Zacharyja s kojom je ostao u braku do 2008.

Za svoju drugu suprugu glumac je često isticao kako mu je velika podrška u životu, a zajedno su se bavili humanitarnim radom.

Legendarni komičar bio je veliki obožavatelj video igrica te je i svoju djecu nazvao po junacima video igara: kćer Zelda ime je dobila po princezi Zeldi iz igrice The Legend of Zelda, a sin Cody prema liku iz video ige Final Fight.

Williams je bio veliki prijatelj s pokojnim glumcem Christopherom Reevom koji je nakon teško nesreće 1995. ostao kvadriplegičar. Do kraja njegova života 2004. Robin Williams svoga prijatelja s koledža često je obilazio i uveseljavao pretvarajući se da je ruski doktor koji mu je došao napraviti kolonoskopiju. Reeve je izjavio kako ga je upravo Robin uspio nasmijati prvi puta nakon nesreće.

Fotografije pokojonog glumca s obitelj i prijateljima pogledajte u našoj galeriji!

Linker
25. travanj 2024 05:56