OŠTRA KRITIKA

Rupert Murdoch napao Toma Cruisea i scijentologiju

Iako su prošla već tri dana otkad je Katie Holmes (33) objavila da se razvodi od Toma Cruise (49), svi i dalje pričaju o tom potezu pa se preko Twittera oglasio i medijski mogul Rupert Murdoch (81).

– Scijentologija je opet na vijestima. Veoma čudan kult, ali s mnogo mnogo novca i Tomom Cruiseom drugim ili trećim u hijerarhiji – napisao je Murdoch. O Cruiseovoj ulozi u ovoj mističnoj religiji pisao je Andrew Morton koji je u glumčevoj neautoriziranoj biografiji naveo kako je Cruise prvi ispod Davida Miscavigea.

Isti autor usporedio je njegovu kćer Suri (6) s demonskim djetetom iz filma “Rosemarina beba”, a upravo je zahtjev Katie Holmes da dobije puno skrbništvo nad djevojčicom pokrenuo glasine kako želi dijete maknuti od religije koja im kontrolira živote.

– Pratite kako se razvija priča s Katie Holmes i scijentologijom, nešto je jezivo, možda čak i zlo u ovim ljudima – upozorava Murdoch, a nakon što su njegovi komentari pokrenuli lavinu protunapada, objavio je kako ne odustaje od iznošenja činjenica.

– Otkad sam tvitao o scijentologiji, primio sam stotine napada. Očekujem da će se povećati i postati gori, možda čak i prijeteći. Ipak ću se držati svoje priče. – neustrašiv je Rupert Murdoch.

Linker
16. travanj 2024 14:51