JLP / T/X17online.com
POKUŠAO ZARADITI NA PRIJATELJSTVU

Ryana Reynoldsa izdao dugogodišnji prijatelj: Bio sam potpuno slomljen

Slavni glumac, koji je u prosincu prošle godine postao otac, otkrio je kako ga je jedan od njegovih najboljih prijatelja strašno razočarao i pokazao kako nikome ne može vjerovati.

Ryan Reynolds i Blake Lively jako dugo su skrivali koje ime su dali svojoj kćeri, a još uvijek nisu objavili niti jednu njenu fotografiju. Zato su se neugodno iznenadili kada je Ryan netom nakon rođenja kćeri uhvatio jednog od najboljih prijatelja kako pokušava prodati fotografije malene James.

– Poznajem ga cijeli život, jedan je od mojih najboljih prijatelja, a pokušao je prodati fotografije mog djeteta. Uspio sam to spriječiti, ali to je bio jako težak period… Bio sam slomljen – priznao je Ryan u intervjuu za listopadsko izdanje časopisa GQ.

https://instagram.com/p/4MdCNJx4O1/?taken-by=blakelively

Ryan je priznao kako nikada više nakon toga nije razgovarao s njim te da je njihovo prijateljstvo gotovo.

– Učinio je to zbog novca i mislio je da nikad neću saznati, ali poslali smo fotografije samo najbližoj obitelji i prijateljima jer smo mislili da njima možemo vjerovati. Strašno sam se prevario i razočarao. Taj njegov postupak me potpuno šokirao – otkrio je slavni glumac.

Ryan i Blake potpuno su posvećeni svojoj mezimici, a poznati glumac priznao je kako ne želi dadilju jer strašno uživa u svim roditeljskim obavezama pa ne želi da netko umjesto njega brine o James.

Linker
19. travanj 2024 16:19