Vlado Kos / Cropix -RTL
SVI DETALJI I FOTOGRAFIJE

Samo jedan Enin pogled dovoljan je da nestanu sve teške misli

Splitskoj TV voditeljici se prije osam mjeseci, kad je rodila kćer, život potpuno promijenio: morala je zaboraviti na izlaske, partijanja i neplanirana putovanja, ali zauzvrat je dobila mnogo više – dane ispunjene osmijesima nove ‘šefice’ u kući.

– Samo jedan Enin pogled dovoljan je da nestanu sve teške misli, da osjetim kako me preplavljuju mir i radost. Istina život mi se promijenio preko noći, ali to mi ni nedostaje – priznala je Marijana Batinić (34), voditeljica dokumentarne sapunice Ljubav je na selu.

Nova Gloria ekskluzivno donosi fotografije Marijane i njene male detektivke Ene, a poznata voditeljica otkriva kako se snašla u ulozi majke, tko njoj i suprugu Mateju priskače u pomoć i kako je dolazak djeteta utjecao na njihov odnos.

Novi broj Glorije u prodaji je već od sutra, 7. listopada, a ne propustite se uključiti u veliku nagradnu igru i osvojite novi Opel Karl! U novom broju očekuje vas kupon broj 2, a ako ste propustili prvi kupon još nije kasno da zaigrate s nama – 22. listopada očekuje vas i joker kupon.

Napisala Kristinka Šćavina

Linker
24. travanj 2024 11:31