PJESMA ZA BRANKU BEBIĆ

Sandi Cenov: Odrekao bih se pjesme ˝Žena budi mi ti˝

Poznati pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, gdje je premijerno predstavio novi plesni singl Naša pjesma, a otkrio je i da postoje pjesme kojih bi se danas odrekao.

– Uvijek mi je želja da se potencira hrvatska glazba, zato je ova moja pjesma posveta svim našim domaćim pjesmama – rekao je Sandi Cenov na premijeri nove pjesme, a trenutno se priprema za snimanje spota na Malom Lošinju.

Pjevač je u showu dobio zadatak odabrati prikladne stihove za neke od dama s kojima je bio povezan privatno ili poslovno.

Severini bih uvijek pjevao daj mi daj, vina daj na stol i volio bih s njom uvijek popiti po jednu. Skidam joj kapu za sve što je postigla u životu, baš kao i Alki Vuici kojoj se divim zbog toga što se nije promijenila od dana kad sam je upoznao, a to je bilo 1990. Alka je čisti rock and roll rekao je Sandi koji s bivšim ljubavima nije bio toliko nježan.

Baš ovih dana razgovaram u ZAMP-u koje ću se pjesme odreći u korist žrtava poplave. Odreći ću se prava na Žena budi mi ti, to je ionako prošlo svršeno vrijeme izjavio je pjevač o svom hitu koji je kao ženidbenu prosidbu skladao za svoju nekadašnju suprugu Branku Bebić, a za sadašnju suprugu Ilinu idealne stihove pronašao je u Bajaginoj pjesmi Kad hodaš.

Pogledajte video!

Linker
17. travanj 2024 10:44