Sipa/Cropix / SIPA / Cropix
ZABRINUTI TATA

SASVIM ISKRENO Princ William o očinstvu, pokojnoj majci i svojim strahovima

Princ William otvoreno je priznao koliko su djeca promijenila njegov život – rekao je kako je postao puno emotivniji, da drugačije gleda na svijet, a ima i neke sasvim nove strahove.

Princ je razgovarao s britanskim voditeljskim dvojcem Artom i Decom s kojima je podijelio svoju najgoru bojazan – a to je da neće vidjeti svoju djecu kako odrastaju.

– Otkad sam postao otac puno me više pogađaju sve loše stvari koje se događaju u svijetu i bolno sam svjestan činjenice koliko je život krhak – ispričao je Princ u dokumentarcu za ITV, te priznao kako zbog straha za djecu sada na sve gleda drugačije.

Princ i vojvotkinja Catherine imaju dvoipolgodišnjeg sina Georgea i sedmomjesečnu kći Charlotte, a zabrinuti tata rekao je kako prije nije bio osoba koja se previše brine, iako je znao u kakvom svijetu živi, jer ga roditelji nisu držali u ‘zlatnom kavezu’.

– Sjećam se da su mene i brata roditelji od malih nogu upućivali na zbivanja u svijetu i nisu nas držali zatvorene u palači. Htjeli su da vidimo stvarni svijet i da znamo što se događa – ispričao je Princ te kazao da, iako od rane dobi ima realnu sliku o svijetu u kojem živi, ipak ga sve to više zabrinjava otkad ima svoju djecu.

Spomenuo je i svoju majku, pokojnu princezu Dianu, koja je poginula u prometnoj nesreći 1997., te rekao kako je upravo ona njega i brata usmjeravala na humanitarni rad, jer je smatrala da je njihova dužnost pokušati učiniti svijet boljim mjestom.

Linker
19. travanj 2024 21:54