SAMO ZA GLORIJU

Severina kao trbušna plesačica u novom spotu

Na velikom koncertu održanom u beogradskoj Areni, Severina je nekoliko puta promijenila imidž, pa je tako u jednom trenutku i zaplesala trbušni ples. Sve se to može vidjet u njezinom novom spotu za novi singl,koji je zapravo mix njezine dvije pjesme s albuma “Tridesete uživo” – “Da nisi možda gej?” i “Ljute cigare”.

Spot za “Da nisi možda gej? & Ljute cigare” je video mix s DVD-a “Tridesete uživo” koji je snimljen u beogradskoj Areni i objavljen za Dallas Records krajem prošle godine. Spot prikazuje atmosferu koju su gledatelji mogli doživjeti na turneji “Zdravo Marijo” u Zagrebu, Ljubljani, Beogradu, Novom Sadu, Skopju i mnogim drugim manjim gradovima regije.

­

U spotu su dodatno korišteni kadrovi video pozadina koje su izveli Zoran Pezo i Darko Drinovac, kao i kadrovi iz dokumentarca Darka Drinovca “Kad se pretvorim u Severinu”.

“Da nisi možda gej? & Ljute cigare” je zadnji singl albuma “Zdravo Marijo”, albuma koji je prodan u zlatnoj nakladi i čiji je prvi singl “Gas gas” na Youtubeu pregledan više od osam milijuna puta.

Preslušajte Severinin album “Zdravo Marijo”

Linker
23. travanj 2024 05:50