Reuters/EPH; Sipa/EPH
LJUBAV ZA ZAUVIJEK

SIJEČANJSKE ZARUKE Popularne pjevačice osvojili su australski dečki

Čini se da je siječanj pravo vrijeme za zaruke – Miley Cyrus (23) obnovila je svoje zaruke s glumcem Liamom Hemsworthom (26), a Mariah Carey (45) pristala se udati za australskog milijardera Jamesa Packera (48).

– Miley je presretna što je ponovno zaručena za Liama. Sve se to čini iznenadno, ali njih dvoje su bliski već par mjeseci – otkrio je izvor blizak poznatom paru koji od nedavno i živi zajedno. Miley je zajedno sa svoja četiri psa uselila u Liamovu vilu u Malibuu.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Popularna pjevačica i australski glumac, zvijezda filmskog serijala Igre gladi, željeli su što duže sakriti sretne vijesti, ali Miley nije izdržala a da ne pokaže kako ponovno nosi dijamantni prsten kojim ju je Liam zaprosio 2012. godine.

Sreću u ljubavi nakon razvoda pronašli su i Mariah Carey i James Packer koji su se zaručili prije par dana u New Yorku. Par se upoznao prije nekoliko godina u Aspenu, a vezu su započeli u lipnju prošle godine.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Oboje iza sebe imaju razvode – Mariah i Nick Cannon predali su zahtjev za razvod prošle godine, dok se James od svoje bivše supruge Erice Baxter razveo 2013. godine.

Mariah s Nickom ima četverogodišnje blizance Moroccana i Monroe, a James iz braka s Ericom ima troje djece – kćeri Indigo (7) i Emmanuelle (3) te sina Jacksona (5)

Linker
23. travanj 2024 17:14