AFP/Cropix
U PRVOM PLANU

Sin Cristiana Ronalda ukrao pozornost na crvenom tepihu

Sin popularnog nogometaša našao se u centru pozornosti u Londonu na svjetskoj premijeri dokumentarnog filma Ronaldo.

Ponosni Cristiano Ronaldo (30) nije skrivao sreću što je njegov petogodišnji sin s njim na premijeri, a cijelo vrijeme ga je grlio i ljubio pred fotografima.

Cristiano Ronaldo Jr. sramežljivo se smješkao okružen brojnim poznatim licima iz svijeta nogometa, a uz njega je cijelo vrijeme bila i baka, Cristianova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Slavni nogometaš priznao je kako je želio snimiti film kako bi ga navijači mogli pobliže upoznati, želio im je pokazati kakav je njegov privatan život i kakav je on kao otac.

– Ljudi nagađaju s kim sam bio ili se radilo o surogat majci. Nikad nisam nikome rekao niti ću reći. Kada Cristiano odraste reći ću mu što sam učinio, što sam tada osjećao i što mi je prolazilo kroz glavu. Neka djeca nikad ne upoznaju svoje roditelji, ni majku ni oca. Dovoljno je što on ima oca – priznao je u filmu portugalski reprezentativac.

Dokumentarac Ronaldo radio je James Gay-Rees, koji je poznat po dokumentarnim filmovima o slavnom vozaču Formule 1 Arytonu Senn i i britanskoj pjevačici Amy Winehouse.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Linker
23. travanj 2024 18:38