NOVI FOSILI

Slatko putovanje u prošlost

Nakon punih 18 godina, Novi fosili opet su zasvirali u Beogradu. Zagrebačka grupa, koja se za tu priliku okupila u punom sastavu, nastupila je u petak, 31. listopada, pred deset tisuća obožavatelja, koji su s oduševljenjem dočekali stare dobre pjesme.

– Mi ćemo vas odvesti na jedno kratko i slatko putovanje u vrijeme kada je možda bilo više ljubavi i dobrote s možda manje tehnologije, ali je bilo nešto finije u zraku, zato molim neka nam se večeras vrate dobra stara vremena – izjavila je pjevačica Sanja Doležal na samom početku koncerta, a njezin pozdrav beogradskoj publici izazvao je ovacije i oduševljenje.

Čak su i oni najmlađi, koji nisu bili ni rođeni za vrijeme najveće popularnosti Novih fosila na prostorima bivše Jugoslavije, znali riječi hitova “Milena”, “E moj Saša” i “Košulja plava”, koje su uz Sanju odsvirali članovi benda: Rajko Dujmić, Marinko Colnaga, Vladimir Kočiš Zec i Nenad Šarić.

Koncert su započeli pjesmom “Da te ne volim”, a uz pozive na bis u zagrijanoj atmosferi, završen je pjesmom “Za dobra stara vremena”, uz poruku Sanje Doležal neka ih publika ne zaboravi.

Linker
25. travanj 2024 06:15