Sipa/Cropix
OBAVLJENA ISTRAGA

Službeno potvrđen uzrok smrti Robina Williamsa

Uzrok smrti legendarnog glumca je gušenje kao posljedica samoubojstva vješanjem, stoji u izvješću mrtvozornika nakon što su obavljeni toksikološki testovi i istraga.

Tijelo Robina Williamsa pronašao je njegov asistent 11. kolovoza u kući u Tiburonu blizu San Francisca, a nedugo nakon njegove smrti supruga Susan Schneider potvrdila je da je slavni glumac patio od teške depresije te da mu je dijagnosticirana rana faza Parkinsonove bolesti.

Autopsija je pokazala da je Robin u organizmu imao četiri vrste lijeka – dva antidepresiva i dva lijeka na bazi kofeina, a u trenutku smrti bio je trijezan.

Slavni glumac ženio se tri puta, a iza sebe je ostavio troje djece – sina Zacharyja (31) kojeg je dobio u braku s Valerie Velaroli te kćer Zeldu (25) i sina Codyja (22) iz braka s Marshom Graces, dok s posljednjom suprugom, Susan Schneider, s kojom se vjenčao 2011., nije imao djece.

Robin će ostati zapamćen po brojnim filmskim ulogama, a Oscarom je nagrađen za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu Dobri Will Hunting, dok je za najprestižniju nagradu bio nominiran još tri puta i to za uloge u filmovima Kralj ribara, Društvo mrtvih pjesnika i Dobro jutro, Vijetnam.

Linker
17. travanj 2024 21:39