MAKE UP TRENDOVI

Šminkerski scenarij - što je IN?

Decentni ruževi u bež nijansama, razmazana crna crta ispod donjeg kapka te obrazi u boji breskve najnoviji su trendovi s crvenog tepiha najprestižnijeg filmskog festivala.

Blake Lively

Iako se na premijeri filma The Captive pojavila kao pratnja suprugu Ryanu Reynoldsu, Blake Lively (26) proglašena je najglamuroznijom glumicom festivala. No osim kreacijama svjetskih kuća, zvijezda serijala Tračerice pokazala je dobar ukus i u šminkanju. Efekt manje je više s beskrijekornim tenom i očima naglašenim crnom olovkom postigla je uz pomoć službene šminke festivala u Cannesu – proizoda L’Oreal Paris.

(1) Guerlain Les Tendres paleta sjenila 389 kn, Martimex (2) IsaDoraVolume & Curl maskara 129 kn, Müller (3) Estee Lauder Envy ruž 299 kn, Douglas (4) YSL Gloss Volupte sjenilo 240 kn, Müller

Julianne Moore

Saten i koža na haljini, sivo sjenilo i crna olovka na očima: crvenokosa Julianne Moore (53) na premijeru filma Mr.Turner stigla je u pomalo rokerskoj kombinaciji. Obrazi i usnice ambasadorice za L’Oreal Paris decentno su naglašeni – kombinacijom smeđe i narančaste boje koja dodatno ističe sjaj zelenih očiju i vatrene kose.

(1) L’Oreal Extra Volume Collagene Milion Lashes 94,90 kn dm (2) Manhattan Eyemazing Effect sjenila 59,90 kn, dm (3) Artdeco rumenilo 66 kn, Nama (4) L’Oreal tuš za oči 79,90 kn, Martimex

Paz Vega

Glamur na filmu i izvan njega: španjolska glumica Paz Vega (38) na novinarskom druženju uoči premijere Grace od Monaka, u kojemu tumači ulogu operne dive Marije Callas, nije štedjela na sjaju. Uz ogrlicu i narukvicu od bijelog zlata s dijamantima kuće Chanel istaknula se i šminkom: tamnim sjenilom u kombinaciji s ružem boje mesa.

(1) Chanel Les 4 Ombre sjenila 421 kn, Espace Parfume (2) Shiseido Sheer Eye Zone korektor 241 kn, Müller

Sonia Rolland

Hrabar potez koji se vidi i cijeni: zanimljiva kombinacija koraljne čipkaste haljine i ruža u boji fuksije iz gomile je izdvojila francusku glumicu i bivšu misicu Soniu Rolland (33). Kratkokosa je ljepotica za razliku od mnogih dama na crvenom tepihu “zaboravila” našminkati oči, ali je zato jako iscrtala obrve.

(1) Sisely Phyto-Sourcils Perfect olovka za obrve 321 kn, Lana (2) Boujois Megaliner tuš za oči u flomasteru 82,90 kn, Kozmo (3) Lancome Rose Ballerine Highligter rumenilo 321 kn, Douglas

Napisala: Iva Babić

Linker
18. travanj 2024 19:21