Splash
VAŽAN DAN

SNIMIO MARIO TESTINO Prve službene fotografije s kraljevskog krštenja

Kensingtonska palača objavila je prve službene fotografije s nedavno održanog krštenja malene princeze Charlotte – na svom profilu na Twitteru kraljevska obitelj objavila je par lijepih obiteljskih fotografija pritom se zahvalivši fotografu što je na tako divan način ovjekovječio taj važan dan u njihovim životima.

Fotografije je snimio legendarni fotograf Mario Testino, inače poznat po fotografijama slavnih osoba. Zanimljivo je da je Testino često fotografirao i princezu Dianu: upravo on zabilježio je posljednja pojavljivanja u javnosti majke princa Williama.

Uz fotografiju na kojoj se nalaze članovi najuže obitelji, kraljica Elizabeta i princ Philip, princ Charles i vojvotkinja Camilla, te članovi obitelji Middleton: roditelji Michael i Carole te brat James i sestra Pippa. ponosni roditelji princ William i vojvotkinja Catherine s javnošću su podijelili i neke intimnije fotografije sa svojom djecom.

Uz dražesnu malenu princezu staru tek nešto više od dva mjeseca, velike simpatije, kao i svaki put dosad, pokupio je preslatni princ George koji će 22. srpnja navršiti dvije godine.

Mario Testino uspio je zabilježiti intimni trenutak majke i novorođene kćeri te igru nježnog oca i vrcavog princa koji je već postao pravi miljenik javnosti.

Linker
15. travanj 2024 21:36