ARHIVA
PRIVUKLI NAJVIŠE PAŽNJE

Sofia Vergara i Joe Manganiello raspričali se o planovima za vjenčanje

Sofia Vergara i Joe Manganiello prisustvovali su 21. po redu Screen Actors Guild Awards iliti skraćeno, popularnoj dodjeli SAG nagrada, gdje su otkrili i svoje planove za vjenčanje.

Par se planira vjenčati na jesen, a slavna Kolumbijka kaže kako će svadba biti velika i raskošna:

– Počeli smo s popisom od 20 ljudi, no sada već imamo stranice i stranice s imenima uzvanika – ispričala je kroz smijeh Sofia.

Šarmantna glumica komentirala je i svoj zaručnički prsten pohvalivši Joeov odabir:

– Svi znaju da ja volim raskoš i kič i sve što sjaji, stoga je Joe točno znao kakav prsten meni treba – rekla je glumica, no dodala je i da je njezin dečko, sada zaručnik, toliko zgodan da bi pristala na njegovu prosidbu i bez prstena.

Afp/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Par kaže kako će vjenčanje biti na jesen jer prije jednostavno – nemaju vremena. Oboje će biti u promoviranju svojih novih filmova cijelo ljeto, tako da im ne preostaje ništa drugo, kako kažu.

Novopečeni zaručnici izazvali su puno pozornosti jer je njihova šestomjesečna veza od početka pod budnim okom javnosti, a glumački par, osim što pažnju plijeni svojim izgledom – smatraju ih jednim od najzgodnijih holivudskih parova – dodatno je intrigantan jer su se zaručili nakon samo pola godine.

Joe je Sofiju zaprosio na Havajima na sam Božić, a izvori bliski paru kažu kako planiraju i bebu, ali pomoću surogat majke.

Kolumbijska glumica odlučila se za klasičan glamur u crvenoj dekoltiranoj haljini, a mnogi su komentirali kako joj je najbolji modni dodatak upravo njen zgodni zaručnik.

Afp/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Linker
17. travanj 2024 08:21