Foto: Michael Kors
ŠETNJA PO NEW YORKU

Solange Knowles je zvijezda modne kampanje za brend Michael Kors

Svjestan utjecaja ulične na visoku modu, američki dizajner Michael Kors snimio je neuobičajenu kampanju pod nazivom”The Walk”. Radi se o seriji fotografija koje je na ulicama New Yorka snimio planetarno popularan streetstyle fotograf Tommy Ton, a glavna zvijezda kampanje je Solange Knowles – jedna od najzanimljivijih stilskih ikona današnjice.

“Moda je slavlje individualnog stila, a New York sam oduvijek doživljavao kao modnu pistu svijeta. Kampanja ‘The Walk’ je poslužila kao odlična platfortma da modele iz jesenske kolekcije vidimo interpretirane na različite načine. Stil je toliko subjektivna stvar. Za mene nema ništa uzbudljivije od promatranja kako moj dizajn funkcionira uklopljen u potpuno različite individualne stilove.” – izjavio je dizajner.

U fokusu kampanje – koja je tek prva u nizu, tvrdi dizajner – su modni dodaci, preciznije torbe iz jesenske kolekcije stilzirane s aktualnom Michael Kors ready-to-wear kolekcijom. Osim Solange, u editorijalu se pojavljuju i modeli Soo Joo Park i Nina Agdal te grčka princeza Olympia.

Linker
24. travanj 2024 16:53