U INTERVJUU ZA GLORIA.HR

Super je pjevati s Anom

Uoči još jedne emisije Zvijezde pjevaju u kojoj će se ove subote natjecati šest preostalih parova, Ana Rucner i Vlado Kalember, Tina Katanić i Mark Tolja, Erwin Baučić i Petra Dugandžić, Mirko Fodor i Danijela Martinović, Ivica Pucar i Maja Vučić i Emilija Kokić i Robert Kurbaša, odlučili smo malo provjeriti kako “dišu” natjecatelji.

Priupitali smo stoga par pitanja Vladu Kelembera koji u paru sa suprugom Anom od početka natjecanja slovi za favorita.

Kako komentirate svoju poziciju favorita od samog početka natjecanja?

– To je loše. Loše je kada je netko favorit. Možda su najbolji primjer Saša Lozar i Lana Barić koji su stvarno bili dobri i u dvije emisije osvojili najveći broj bodova da bi onako naprasito i rano ispali. Sportskim rječnikom rečeno, lopta je okrugla i nikad se ne zna što će biti.

Kako vam je pjevati sa suprugom?

– Bolje nego samom, u svakom slučaju – kroz smijeh progovara Vlado i nastavlja:

– Super je pjevati s Anom, ona je profesionalni glazbenik, sjajno intonira i budući dolazi iz područja klasične glazbe dodatno se trudi, tako da njen perfekcionizam i dodatno dolazi do izražaja.

Kako gledate na miješanje odnosno spajanje privatnog i poslovnog?

– Ja u tome ne vidim ništa loše, dapače. Ali ne volim generalizirati, nešto što nekome ne odgovara, drugome je odlično i obratno.

Mnogi komentiraju kemiju i vidljive emocije između Vas i supruge na sceni.

– Možda smo samo dobri glumci, možda smo fulali profesiju – zagonetno i u šali prokomentirao je šarmantni Vlado Kalember.

T.T.

Linker
25. travanj 2024 19:24