Sipa/Cropix
NE ODUSTAJE

Svoju djecu često vodim u Bronx

Poznata pjevačica krasi naslovnicu britanskog izdanja časopisa Elle u kojem je progovorila o ljubavnim razočaranjima i majčinstvu.

Jennifer Lopez (45) otkrila je da još uvijek vjeruje u ljubav unatoč tome što su iza nje tri propala braka, jedne raskinute zaruke i više nesretnih veza.

– Još uvijek vjerujem u ljubav. Moj savršeni muškarac me negdje čeka – izjavila je popularna pjevačica i istaknula da ne želi odustati od potrage za pravom ljubavlju.

Related content

– Svaki album koji sam snimila je o ljubavi. Svi su vidjeli moje greške. Ali ja ne odustajem. Moram shvatiti što sam pogrešno učinila. Svaki puta je teško, povrijeđena sam, ali moram učiti iz svojih grešaka. I bez obzira koliko je sve to teško i bolno, želim vjerovati da ću iz svojih grešaka naučiti i napredovati – priznala je Jennifer u intervjuu za Elle.

Slavna pjevačica iza sebe ima tri propala braka – Ojani Noa (1997.-1998.), Cris Judd (2001.-2002.) i Marc Anthony (2004.-2014.) sada su njeni bivši muževi, a Jennifer je i raskinula zaruke s Benom Affleckom 2004. godine.

Iako nije imala sreće u ljubavi te je nedavno prekinula vezu s Casperom Smartom, ona još uvijek vjeruje da će pronaći osobu s kojom će provesti ostatak života, a trenutno svu svoju pozornost poklanja šestogodišnjim blizancima koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem – Emme i Maxu.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

– S obzirom da dolazim iz tradicionalne obitelji nije mi lako. Teško je jer znam da oni osjećaju prazninu i da im nedostaje muška prisutnost – izjavila je Jennifer i dodala kako želi da njena djeca budu svjesna koliko su privilegirana i zbog toga često odlaze kod rodbine u njujoršku čertvrt Bronx gdje je pjevačica odrasla.

– Često vodim djecu u posjet kod rodbine koji žive u garsonijerama u Bronxu i mislim da razumiju u kakvoj komociji oni žive – ispričala je Jennifer koja je odrasla u skromnim uvjetima.

Linker
19. travanj 2024 22:18