MULTITALENTIRANA

Tihana Lazović - glumi u spotu Hladnog piva, a pjeva u svom bendu

Uspješna mlada glumica zvijezda je novog spota Hladnog piva – video za laganicu Lijep riječ krajnje je netipičan spot za popularni zagrebački bend, jer se momci iz benda ne pojavljuju ni u jednom kadru, te spotom dominira Tihana Lazović, zvijezda Matanićevog ‘Zvizdana’ iza koje je jako uspješna godina.

Osim što je film ‘Zvizdan’ Dalibora Matanića, gdje Tihana nosi glavnu ulogu, osvojio nagradu žirija na festivalu u Cannesu, Tihana je za ulogu u navedenom filmu osvojila Zlatnu Arenu Pula Film Festivala za glavnu žensku ulogu, a nedugo nakon toga i nagradu kao najbolja glumica na Festivalu istočnoeuropskog filma u Cottbusu.

Isto tako, nedavno je uvrštena među deset najboljih mladih europskih glumaca u sklopu programa European Shooting Stars 2016., koji svake godine u vrijeme Berlinalea predstavlja nove glumačke nade europske kinematografije, a francuski Le Passeur Critique uvrstio je Tihanu na svoj tradicionalni popis najboljih glumica u 2015. na kojem su se našle, među ostalima, Emma Stone, Charlize Theron i Jennifer Lawrence.

Ali Tihana paralelno razvija i drugu karijeru – i to onu glazbenu. Štoviše, pjevačica je u bendu šarmantnog naziva Tihana i tatini sinovi.

O čemu se tu zapravo radi, tko su ti tatini sinovi i kako joj je u bendu otkrijte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 14. siječnja.

Linker
16. travanj 2024 20:16