Denis Jerkovic / CROPIX / CROPIX
SAMOZATAJNI LIJEČNIK

U NOVOJ GLORIJI Božo Petrov - privatni život zvijezde izbora

Gradonačelnik Metkovića gotovo da nema mane: bivši učenik Franjevačke gimnazije, koji svira klavijature i gitaru, voli nogomet, a privatno je potpuno posvećen supruzi i trojici sinova, nakon uspjeha koji je postigao s MOST-om tek treba pokazati ima li i apsolutan sluh za politiku.

Osim što ima vrlo jasne političke i gospodarske stavove, Božo Petrov imponira i kao vrsni liječnik te kao miran, jednostavan obiteljski čovjek i ponosan otac trojice sinova – sedmogodišnjeg Jakova, petogodišnjeg Dominika i trogodišnjeg Andrije.

Što god činio i gdje god da ga je život nosio – od Sinja i Zagreba do Mostara – njegov rodni Metković mu je uvijek bio u srcu. Potječe iz marljive radničke obitelji i odrastao je uz dvije godine stariju sestru Nikolinu, četiri godine mlađeg brata Branimira i devet godina mlađeg brata Ivana. Njegova majka Mirjana bila je knjigovotkinja, a otac Jakov bravar: prema riječima njegova brata Ivana Petrova, danas fotografa u Metkoviću, živjeli su skromno, ali roditelji su im pružili najviše što su mogli.

Diana Šetka i Tanja Vučičević

Priču o privatnom životu ovog samozatajnog liječnika koji je uzburkao strasti na hrvatskoj političkoj sceni čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 12. studenog.

Linker
10. travanj 2024 18:50