Ana Mihalić
NEZABORAVNI PROVOD

U NOVOJ GLORIJI Zrinka Cvitešić i Benicio Del Toro - ludi provod u Sarajevu

Na netom završenom Sarajevo Film Festivalu, uz glamurozna izdanja na crvenom tepihu i filmove koji su obilježili 21. izdanje ove popularne manifestacije, veliki dio magije nosili su i – partyji.

Na jednom takvom tulumu, kakve samo Sarajlije znaju priredili, zajedno su feštali i holivudski glumac Benicio Del Toro i Zrinka Cvitešić.

Benicio del Toro, Zrinka Cvitesic, Tondach gala recepcija, 20082015, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Foto: Ana Mihalić

Najveća zvijezda koja se ove godine pojavila u Sarajevu, ujedno i dobitnik počasnog Srca Sarajeva, poznat je kao čovjek koji voli dobru zabavu, a to su i potvrdili svi koji su ga upoznali i s kojima se družio. ‘Benicio je jako pristupačan i simpatičan’, svi su se jednoglasno složili.

Članica žirija za najbolji igrani film nakon druženja sa slavnim kolegom, dočekala je i svog dečka Niku Kranjčara, koji je stigao na zatvaranje Festivala. Niko je bio iznenađenje za sve, osim za svoju dragu, s kojom je bio glavni na zabavi.

Ekskluzivne fotografije zaljubljenog para potražite u novoj Gloriji. U novom broju pogledajte i kako je bilo na niz privatnih partyja na koje je samo Gloria imala pristup.

A uz vaš omiljeni magazin ovaj tjedan ne propustite i posebnu ponudu: dva artikla iz Glorijine ljetne kolekcije za cijenu jednoga.

Linker
26. travanj 2024 19:41